Nu sitter vi här, på Dalahästen restaurang i Avesta. Det känns lite märkligt att det är sista kvällen (om inget oförutsett händer förstås). Vi har hyrt en stuga här på campingen. Känns också lite konstigt att övernatta så nära hemmet. Men, vi skulle inte orka cykla så mkt mer idag. Den här dagen blev inte heller riktigt som vi hade tänkt oss. Vi trodde det skulle bli en 6,5 mils-cykling. Istället blev det 8,5 mil, pga fjuttiga 7 km som vi cyklister INTE fick cykla på vägen från Kungsgården till Storvik, där avtagsvägen till väg 68 fanns. Icke sa nicke. Vi fick ta en omväg på 2 mil. Hur kul är det. Fördelen var att vi fick cykla på en mindre väg, m mindre trafik o trevligare omgivningar. Vid Horndal kom vi på v 68 igen. Det första vi fann var ett cafe’ vid gamla bruket. Där blev det kaffe o hembakad kanelbulle för 15 kr. Billigaste på hela resan! Sen bar det av i kanonfart till Avesta. Och nu sitter vi här, mätta o belåtna, o ska strax cykla ner till stugan. Dagens hyllning går till oss själva, som trots dagens motgångar hela tiden har haft vårt goda humör. Helt otrolig, snart är vi hemma. Jippi!