Å så sitter vi där i vårt underbara bubbelbad, o plötsligt så kommer ngn o frågar om det är okej att komma in. Och vilka dyker upp? Jo, Mats o Rebecca Sandor. Snacka om att vi blev förvånade o jätteglada. Dessutom sov de också över, så vi fick en helkväll tillsammans samt en frukostdate. Först kl. 10.30 kom vi iväg idag. Första etappmålet var Ockelbo, 4,5 mil söderut. MEN, innan vi kom fram dit, stod plötsligt Mats o Rebecca där igen. Denna gång hade dukat upp lunch åt oss. Vilken service!! En regnig dag som denna, kändes det lite extra skönt att få en sådan fin uppdukning. Vi tackar så jättemycket! Ja, idag har det regnat i princip hela dagen. Så här dåligt väder har vi inte haft på hela resan. Som tur är, har vi haft medvind nästan hela tiden. I Ockelbo tog vi en fika o försökte bli lite torra. Gott kaffe, men inga kungligheter. Regnade förmodligen för mkt. Sen bar det av ytterligare 4 mil till Kungsgårdens camping, ca 1 mil väster om Sandviken. En lite annorlunda camping med nya typer av människor, lite hög rockmusik o ett fantastiskt servicehus. Här har de den absolut finaste toaletten, som vi har besökt under resans gång. Dagens hyllning går givetvis till Mats o Rebecca som igår överraskade oss så glatt, o idag serverade oss lunch o gav oss lite gott-gott att äta längs m vägen. Tack! Nu dags för kvällsmat, tomatsoppa m nudlar. Till efterrätt en varsin liten chokladbit, som vi fick av Mats o Rebecca. Mmmm…