Turen idag blev lite längre än vad vi hade beräknat. Från Långsele tog vi väg 331 mot Timrå, som ligger ca 1,5 mil norr om Sundsvall. En mkt trevlig väg, dock en hel del timmerbilar. Konstigt nog var det nästan inga husvagnar eller husbilar som hittat hit. När vi cyklat ca 6 mil kom vi fram till Viksjö. En liten ort med en lanthandel. En lanthandel lite utöver det vanliga. Inget jättesortiment. Lite provisoriska lösningar här o var. Inte lampor till alla kyldiskar. MEN, det gjorde absolut ingenting, för lanthandlaren var riktigt trevlig. Det är väldigt många människor som har varit trevliga längs med vår cykelrutt. Igår hojtade en man i Näsåker; ’Det ser bra ut det där ungdomar.’ – obs ungdomar. Nu tillbaka till lanthandlaren. Han såg nog, när vi kom in i affären, hur trötta vi var o hur fattiga vi var på energi. Vi gick bort till frysen, o hittade varsin lasagne. Lanthandlaren sade åt oss att sätta oss medan han värmde maten, tog fram bestick osv. Vi var sååå tacksamma. Då slapp vi ta upp spritköket o fixa soppa. Lyxigt värre! Nu i Timrå, efter ytterligare 4 mils cykling, bor vi på vandrarhem. Helt okej. Kropparna behöver nu lite sömn. Dagens hyllning går till alla olika dofter som vi känner i vår fantastiska natur när vi cyklar. Det finns vissa fördelar med att resa miljövänligt 🙂 Sov gott!